Ενοικίαση ATV & Buggy στην Σαντορίνη

ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Παράδοση στο/Παραλαβή από
Παραλαβή από
Επιλέξτε περιοχή παραλαβής
Παράδοση
Επιλέξτε περιοχή παραλαβής

Στόλος οχημάτων

Επιλέξτε το ιδανικό εντός και εκτός δρόμου όχημα για τις ανάγκες των διακοπών σας

Γιατί να μας επιλέξετε ?

Έξι λόγοι για τους οποίους πρέπει να μας επιλέξετε για την επόμενη ενοικίαση γουρούνας ή buggy στις διακοπές σας στην Σαντορίνη.

Ανταγωνιστικές τιμές

Οι τιμές της ATV Adventures Santorini συγκρίνονται με τοπικούς και διεθνείς ανταγωνιστές, ώστε να είστε σίγουροι ότι οι τιμές μας αντικατοπτρίζουν την αξία της ποιότητάς μας.

Υποστήριξη πελατών

Οι σύμβουλοι μας είναι έτοιμοι να βοηθήσουν σε κάθε βήμα της ενοικίασης: κατά τη διαδικασία κράτησης, ενώ βρίσκεστε στο δρόμο και όταν επιστρέφετε στο σπίτι για οποιαδήποτε απορία. Καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας αυτοπροσώπως.

Χωρίς χρέωση υπηρεσιών πιστωτικής κάρτας

Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις πιστωτικών καρτών, καθώς και ο διαφανής ιστότοπός μας είναι απόλυτα ασφαλής χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες κρυπτογράφησης.

Πνευματική ηρεμία

Προσφέρουμε εκπαίδευση/οδηγίες, test drive, ενημέρωση για την ασφάλεια και επιλογές ασφάλισης για να ξεφύγετε από την ταλαιπωρία της ενοικίασης μοτοσικλέτας.

Online προσφορές

Η ATV Adventures Santorini προσφέρει έκπτωση σε κάθε online κράτηση για 2 ημέρες ενοικίασης οχήματος.

Εγγύηση μάρκας και μοντέλου

Ενοικιάστε από την ΑTV Adventures και σας εγγυόμαστε ότι η μάρκα και το μοντέλο που κάνετε κράτηση είναι αυτό που θα οδηγήσετε στην πράξη.

Η Εταιρεία

Η Atv Adventures είναι μια εταιρεία ενοικίασης Scooter, Atv και buggy που βρίσκεται στην παραλία Περίβολος. Ιδρύθηκε το 1978 από τον Γιάννη, έναν παθιασμένο νεαρό ντόπιο που ήθελε να μετατρέψει την αγάπη του για τα ποδήλατα και την αδρεναλίνη σε επάγγελμα.

Η Σαντορίνη είναι ένα από τα πιο διάσημα νησιά παγκοσμίως, ένα νησί απέραντης ομορφιάς που αιχμαλωτίζει κάθε επισκέπτη. Σας καλεί να εξερευνήσετε, να περιπλανηθείτε και να ανακαλύψετε όλα τα κρυμμένα του πετράδια. Εάν είστε ένας περιπετειώδης ταξιδιώτης που θέλει να ξεφύγει από το πλήθος και να εξερευνήσει τα άγνωστα μέρη της Σαντορίνης, τότε απλά ανεβείτε σε ένα Atv, Scooter ή Buggy και αφήστε την περιπέτεια να ξεκινήσει!

Συχνές ερωτήσεις

Κατανοούμε ότι η ενοικίαση ATV.Buggy ή Scooter μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και απορίες σχετικά με τη διαδικασία. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε αυτήν τη σελίδα για να απαντήσουμε σε μερικές από τις πιο συχνές σας ερωτήσεις. Από τις προϋποθέσεις ενοικίασης έως την ασφαλιστική κάλυψη, στοχεύουμε να σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε τη σωστή απόφαση και να έχετε μια ευχάριστη εμπειρία ενοικίασης. Αν αδυνατείτε να βρείτε την απάντηση στην ερώτησή σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι πάντα διαθέσιμη για να σας βοηθήσει.

Όροι και προϋποθέσεις

Οι όροι ενοικίασης περιγράφουν τη συμφωνία ανάμεσα σε εσάς, τον ενοικιαστή και την εταιρεία ενοικίασης μας σχετικά με την ενοικίαση ενός από τα οχήματα του στόλου μας. Είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν κάνετε κράτηση, καθώς αποτελούν νομική σύμβαση μεταξύ των δύο μερών. Προβαίνοντας σε κράτηση, συμφωνείτε να τηρείτε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή ανησυχία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.