Η εταιρία

Home » Η εταιρία

Καλωσήρθατε στην ATV Adventures Santorini

Είμαστε μια εταιρεία ενοικίασης Atv,Buggy και Scooter που βρίσκεται στην παραλία Περίβολος. Ιδρύθηκε το 1978 από τον Γιάννη, έναν παθιασμένο νεαρό ντόπιο που ήθελε να μετατρέψει την αγάπη του για τα ποδήλατα και την αδρεναλίνη σε επάγγελμα.

Η Σαντορίνη είναι ένα από τα πιο διάσημα νησιά παγκοσμίως, ένα νησί απέραντης ομορφιάς που αιχμαλωτίζει κάθε επισκέπτη. Σας καλεί να εξερευνήσετε, να περιπλανηθείτε και να ανακαλύψετε όλα τα κρυμμένα του πετράδια. Εάν είστε ένας περιπετειώδης ταξιδιώτης που θέλει να ξεφύγει από το πλήθος και να εξερευνήσει τα άγνωστα μέρη της Σαντορίνης, τότε απλά ανεβείτε σε ένα Atv,Buggy ή Scooter και αφήστε την περιπέτεια να ξεκινήσει!


Αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε μονοπάτια εκτός δρόμου, κρυμμένες παραλίες και παράκτιες σπηλιές που δεν μπορούν να φτάσουν τα τουριστικά λεωφορεία και ανακαλύψτε το εξωπραγματικό, ευέλικτο τοπίο αυτού του παραδείσου.

Αυτή η εταιρεία τώρα διευθύνεται από το νεότερο μέλος της οικογένειας, τον Κώστα, ο οποίος επενδύει με πλήρη απασχόληση στην οικογενειακή επιχείρηση. Ο Κώστας θα είναι πάντα εκεί για εσάς, προσπαθώντας να δημιουργήσει μια αντάξια, αξέχαστη εμπειρία ζωής.

Στην ATV Adventures Santorini, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία ενοικίασης ATV,Buggy και Scooter. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία μας στο μέλλον.